VI FINDER OS SELV I MØDET MED ANDRE

VI FINDER OS SELV I MØDET MED ANDRE

VI FINDER OS SELV I MØDET MED ANDRE

Pårørende

Det kan være rigtig svært at være pårørende. Ofte ender det med, at man strækker sig selv for langt i sin rolle som pårørende, fordi man føler en form for skyldfølelse, også selvom der ikke ligger noget til grund for denne følelse.


Der findes derfor mange usunde måder, man kan være pårørende på – men det kan være svært at se, når man selv står i det. Det kan f.eks. være, at man glemmer at tænke på sig selv og ens egne følelser, eller at man måske helt lukker af for den, man er pårørende til. Det er ikke forkert at reagere sådan, men det kan være rigtig usundt for dig.


Jeg kan hjælpe dig med bedre at kunne håndtere rollen som pårørende, og ikke mindst håndtere de følelser, som du måske sidder alene med.


Du kan læse alle mine indlæg omkring det at være pårørende herunder.

​Du er altid velkommen til at kontakte mig på 2244 2220 for en uforpligtende snak om, hvad jeg kan gøre for dig, eller du kan sende mig en mail.

​Er du pårørende til en person med en depression?

Nu er det jul 🙂
​Hvad betyder
​det for...

Pårørende til psykisk sygdom - Styrk dine grænser!

Pårørende til psykisk sygdom - Pas på dig selv!

Psykoterapi

Har du brug for at få bearbejdet svære oplevelser i dit liv? Eller står du over for noget, som er ved at ændre din tilværelse? Med psykoterapi kan du få hjælp til at håndtere forskellige hændelser.

Læs mere

​Spiseforstyrrelser

Starter ofte som en redningsplanke, man klamrer sig til, når man ikke kan se andre muligheder, og livet føles som et frådende hav. Men på et tidspunkt bliver spiseforstyrrelsen et problem i sig selv og man får brug for hjælp.

Læs mere

Dramaterapi

Er meget udramatisk, idet svære problematikker kan ses på sikker afstand igennem f.eks. et billede, sandplay eller historier. Dramaterapi er især velegnet, hvis man har oplevet traumatiske ting og /eller er meget visuelt orienteret.

Læs mere

​Pårørende

Mange som har været pårørende til psykisk sygdom igennem længere tid, vil selv i perioder have brug for støtte. Især hvis man er (voksent) barn af en person med en psykisk sygdom, kan man have brug for hjælp.

Læs mere

Eksamensangst

Oplever man angst for at gå til eksamen, er det vigtigt at vide, at selv om angst er meget ubehageligt, så er det ikke farligt, og man kan lære at håndtere sin angst med de rette værktøjer. Eksamensangst er ikke ualmindeligt.

Læs mere

Særlig sensitiv

Hvordan lever man med og ikke imod dette fine temperament? Jeg kan give værktøjer, der kan hjælpe dig i forhold til f.eks. arbejde og parforhold. Det skal ikke være en byrde at være sensitiv.

Læs mere

Besværlige følelser

Uanset hvad du føler, om du er ked af det, frustreret, sur eller vred, så er det okay. Men nogle følelser kan være svære at håndtere. De svære og mere besværlige følelser kan jeg hjælpe dig med at komme til bunds i. 

Læs mere

Hvis du har brug for at tale så ringer vi dig gerne op. Hvad end du vil tale om forløb, priser eller noget helt andet er du altid velkommen til at udfylde formularen.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt