VI FINDER OS SELV I MØDET MED ANDRE

VI FINDER OS SELV I MØDET MED ANDRE

VI FINDER OS SELV I MØDET MED ANDRE

Kontakt og pris

Respekta ApS
Faksemosevej 2, 3230 Græsted
Tlf: 2244 2220
Mail: akh@respekta.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Herunder kan du se priserne

​Pris psykoterapi

​Normalprisen er 650 kr. for 1 time, 975 kr. for 1 ½ time.

Rabat til studerende, ledige og enlige forsørgere: 500 kr. for 1 time, 750 kr. for 1½ time.

Afbud skal ske senest kl. 12.00 dagen før, ellers skal det fulde beløb betales.

Betaling kan ske enten kontant, med MobilePay eller via faktura, som sendes pr. mail (dog kun via faktura hvis man køber 6 sessioner i ét samlet køb). Man betaler senest ved terapisessionens afslutning enten med MobilePay eller kontant. Det er ikke muligt at få en terapisession, hvis man skylder for en gang, man skal altid have betalt inden næste terapisession. 

Tilbud ved psykoterapi og dramaterapi: Hvis du køber 6 sessioner i ét samlet køb, får du den 7. session gratis. Dette tilbud gælder både normalpris og rabatpris.

  • ​1 time pr. gang. Normalpris 7 gange af 7 timer i alt, 650 kroner pr. time: 3900 kroner (du sparer 650 kroner)
  • 1 ½ time pr. gang. Normalpris 7 gange af 10 ½ timer, 975 pr. gang: 5850 kroner (du sparer 975 kroner)
  • 1 time pr. gang. Rabat til studerende, ledige og enlige forsørgere 7 timer i alt: 3000 kroner (du sparer 500 kroner)
  • 1 ½ time pr. gang. Rabat til studerende, ledige og enlige forsørgere 7 gange af 10 ½ timer, 750 kroner pr gang: 4500 kroner (du sparer 750 kroner)

Første møde ved psykoterpi og dramaterapi​​

Første gang man mødes, bruger man som oftest tiden på at lære hinanden at kende. Der kan for eksempel tales om praktiske ting, dine tidligere erfaringer med terapi, hvad der optager dig i dit liv, og hvad du ønsker at få ud af terapien. Du har også mulighed for at spørge ind til, hvem jeg er. Det er sjældent direkte terapeutisk arbejde.

Jeg anbefaler derfor, at du kommer mindst tre gange hos mig, så du når at få en fornemmelse af, hvad terapi overhovedet er, inden du tager stilling til, om du har lyst til at gå hos mig. Det er dog kun en anbefaling, terapi skal nemlig altid være helt frivillig.​​

Pris dramaundervisning​

Normalprisen er 650 kr. for 1 time, 1100 kr. for 2 timer, 1600 kr. for 3 timer.

Rabat til studerende, ledige og enlige forsørgere: 600 kr. for 1 time, 1000 kr. for 2 timer, 1500 kr. for 3 timer.

Rabat til grupper på 4 – 6 personer

Hvis I er minimum 4 personer og maksimalt 6 personer, tilbyder jeg også gruppeundervisning: 200 kr. pr. person for 1 time, 300 kr. pr. person for 2 timer, 400 pr. person for 3 timer.

Ved dramaundervisning skal du/gruppen altid købe minimum 3 gange, og vi aftaler i den forbindelse 3 fastlagte datoer. Du bestemmer selv, hvor mange timer, der skal indgå pr. gang. Eneste undtagelse fra denne regel er første gang, hvor du møder mig, således at du ikke binder dig til noget, før du har fået lejlighed til at mærke efter, om det føles rigtigt. Afbud ved dramaundervisning betyder, at du mister den gang, som du har købt.

Eksempel ved dramaundervisning: Hvis du ønsker at få 2 timers individuel undervisning pr. gang, skal du betale 2 timer x 3 gange, 1100 kr. x 3 gange = 3300 kr.

I dramaundervisningen indgår forberedelse i prisen, udgifter til materialer, te, kaffe og frugt.

Hvis du køber 9 sessioner i ét samlet køb får du den 10. session gratis. Dette tilbud gælder både normalpris, rabatpris og gruppepris.


Vi bruger tiden i det første møde på at lære hinanden at kende. Jeg spørger ind til, hvad du har af målsætninger og ønsker til undervisningen. Hvis du har en god fornemmelse af mig og føler dig tryg, så begynder selve undervisningen. De første par gange bruger jeg meget tid på at lave forskellige rolige tillids- og tryghedsøvelser, mindfulness øvelser og lignende.

Husk løstsiddende tøj.

​Slow is fast​

​Alt afhængigt af hvilke ting du ønsker at arbejde med, så tager terapi tid. Derfor tilbyder jeg miniforløb på 7 gange. Det er ikke realistisk at tro, at du for alvor kan få noget ud af et terapeutisk forløb, hvis du ikke som minimum har prøvet 10 sessioner.

Jo dybere tingene stikker, jo længere tid tager det. Det er ofte sådan, at jo hurtigere man ønsker, at terapien skal gå, jo langsommere er der faktisk brug for, at den går. Ofte skyldes dette, at når man ønsker, at terapien skal gå stærkt, er det fordi, man ikke kan rumme sine tanker, følelser, stemninger, sin situation etc. Det kan også være, at omgivelserne bare vil have, at man bliver fikset i en fart og derfor presser på. Terapi kan godt ændre tanker og følelser osv., men ofte er det endnu vigtigere, at man lærer at rumme og favne sig selv, når bølgerne går højt. Fordi livet ind i mellem er vildt hårdt, og når man har en følelse af at være ved at drukne, så er det normalt at reagere.

Når hjernen skal lære nye mønstre, når kroppen melder sig med fx angst, og når man for alvor ønsker at komme i dybden med noget, så er det de små skridt, der tæller.

Processen bliver ofte vigtigere end målet, fordi det handler om, hvad man gør lige nu, og hvad man måske fremover kan gøre for at komme i mål. Hvordan man kom hen til målet og egentlig ikke så meget om målet i sig selv. Det handler fx om at lære nye og sundere overlevelsesstrategier, så næste gang hvor havet brøler, så ved du hvilke redningsveste, der er i stykker, og hvilke redningsveste du sikkert kan bruge, hvor du kan finde dem, og hvordan du kan styre redningsbåden i stormvejr. Eller du lærer at sende SOS til dem i dine omgivelser, som gerne vil dig det godt.

Som min supervisor Judith Beerman siger: ”Slow is fast”. Dette betyder, at denne form for terapi ikke er et quick fix. Ved fx spiseforstyrrelser og angst må man regne med, at det ofte kan tage et halvt år til flere år i terapi. 

Hvis du har brug for at tale så ringer vi dig gerne op. Hvad end du vil tale om forløb, priser eller noget helt andet er du altid velkommen til at udfylde formularen.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt