VI FINDER OS SELV I MØDET MED ANDRE

VI FINDER OS SELV I MØDET MED ANDRE

VI FINDER OS SELV I MØDET MED ANDRE

​Feedback fra deltagerene til vores støttegruppe

Mand, 49 år.

Hvad ønskede du hjælp til?:
“Hjælp til lidt klarhed i tankerne. Får ord på følelserne. Slippe bekymringerne.”

Følte du, at gruppen hjalp dig med at nå tættere på dine mål?:
“Ja! Metode til at mærke sin krop og slippe tankerne. ”Børste dit nervesystem” – god lige at huske på, når jeg spænder helt op. Jeg har lov til også at gøre noget godt for mig selv.”

Hvad oplevede du som godt ved Davids og Anne Katrines måde at køre gruppen på?
“Kærlig og tryg stemning. De er gode til at supplere hinanden. Åben dialog.”

Kvinde, 71 år

Hvad ønskede du hjælp til?:
“Komme af med det, der fylder. Tale om de svære ting. Få lov til at være mig selv”.

Følte du, at gruppen hjalp dig med at nå tættere på dine mål?:
“Ja, det har været godt.”

Hvad oplevede du som godt ved Davids og Anne Katrines måde at køre gruppen på?
“Godt sammenspil imellem dem.”

Kvinde, 64 år

Hvad ønskede du hjælp til?:
“Se om jeg kunne lære noget i forhold til mit psykiske liv.”

Følte du, at gruppen hjalp dig med at nå tættere på dine mål?:
“Fik afklaret en fordømmelse jeg havde. Fik mod på gruppeterapi.”

Hvad oplevede du som godt ved Davids og Anne Katrines måde at køre gruppen på?
Anne Katrine er ekstraordinær empatisk og David er god til at supplere dette.

Feedback individuel terapi

Emilie N., 29 år

Anne Katrine har været en fantastisk og en betydelig hjælp i mit forløb. Hun er meget lyttende, reflekteret og det er rart at være i trygge og hyggelige omgivelser. Hun har blandt andet hjulpet mig med at bruge nogle redskaber til at komme videre. I processen rykkede jeg mig meget i mit eget tempo. Jeg giver hermed den bedste anbefaling til Anne Katrine Hummelgaard.

Mette, 35 år

Jeg har set Anne Katrine hver 14. dag i godt to år. Vi har arbejdet intensivt med mine psykiske udfordringer (bl.a. en spiseforstyrrelse), og jeg har flyttet mig meget langt på de to år. Anne Katrine skal have en stor del af æren. Hun er utrolig empatisk og kan hurtigt se situationen med mine øjne. Hun hører alt det der ikke bliver sagt. Hun er meget dedikeret og det er tydeligt, at man ikke bare er “endnu en klient”. Jeg har især været glad for hendes konkrete værktøjer og øvelser, der giver mulighed for at handle når tanker og følelser bl for overvældende.iver

Mand, (anonym)

Til Anne Katrine: Du får en til at mærke efter, hvor det gør ondt, giver bedre indre indsigt. Du giver styrke, hvor det virker håbløst

Feedback events og dramaundervisning

Havana

Hej. Jeg har taget privat undervisning i drama hos Anne Katrine. Jeg ville udfordre mig selv på en helt anderledes måde og tænkte at privat undervisning i drama var sagen. Det har været super sjovt og lærerigt. Jeg kan virkelig anbefale Anne Katrine og at prøve privat undervisningen. Hun møder dig der hvor du er.

Maria 30 år, deltager på introkursus “Livskraft og Styrke”

Godt: Gode trygge rammer, frihed til at udfolde sig, dejligt og meget udbytterigt med få deltagere. Gode legeøvelser.


Skidt: Var ikke så vild med musikken ved 2. tegning. Det første stykke var tilpas.

Z, 46 år, deltager på introkursus “Livskraft og Styrke”

Interessant og spændende at deltage i helt ny workshop aktivitet

Psykoterapi

Har du brug for at få bearbejdet svære oplevelser i dit liv? Eller står du over for noget, som er ved at ændre din tilværelse? Med psykoterapi kan du få hjælp til at håndtere forskellige hændelser.

Læs mere

​Spiseforstyrrelser

Starter ofte som en redningsplanke, man klamrer sig til, når man ikke kan se andre muligheder, og livet føles som et frådende hav. Men på et tidspunkt bliver spiseforstyrrelsen et problem i sig selv og man får brug for hjælp.

Læs mere

Dramaterapi

Er meget udramatisk, idet svære problematikker kan ses på sikker afstand igennem f.eks. et billede, sandplay eller historier. Dramaterapi er især velegnet, hvis man har oplevet traumatiske ting og /eller er meget visuelt orienteret.

Læs mere

​Pårørende

Mange som har været pårørende til psykisk sygdom igennem længere tid, vil selv i perioder have brug for støtte. Især hvis man er (voksent) barn af en person med en psykisk sygdom, kan man have brug for hjælp.

Læs mere

Eksamensangst

Oplever man angst for at gå til eksamen, er det vigtigt at vide, at selv om angst er meget ubehageligt, så er det ikke farligt, og man kan lære at håndtere sin angst med de rette værktøjer. Eksamensangst er ikke ualmindeligt.

Læs mere

Særlig sensitiv

Hvordan lever man med og ikke imod dette fine temperament? Jeg kan give værktøjer, der kan hjælpe dig i forhold til f.eks. arbejde og parforhold. Det skal ikke være en byrde at være sensitiv.

Læs mere

Besværlige følelser

Uanset hvad du føler, om du er ked af det, frustreret, sur eller vred, så er det okay. Men nogle følelser kan være svære at håndtere. De svære og mere besværlige følelser kan jeg hjælpe dig med at komme til bunds i. 

Læs mere

Hvis du har brug for at tale så ringer vi dig gerne op. Hvad end du vil tale om forløb, priser eller noget helt andet er du altid velkommen til at udfylde formularen.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt