VI FINDER OS SELV I MØDET MED ANDRE

VI FINDER OS SELV I MØDET MED ANDRE

VI FINDER OS SELV I MØDET MED ANDRE

Walk and Talk

Jeg bor ved et dejligt naturskønt område lige ved Gribskov og marker med heste. Derfor tilbyder jeg også ‘walk and talk’ sessioner, hvis du gerne vil snakke uden for de normale rammer, jeg ellers kan tilbyde i mit hjem i Græsted.

Ønsker du at benytte dig af denne form for terapi – uanset hvilke emner og følelser, du gerne vil berøre og komme ind på, så vil det være 1,5 times terapi.

For mange kan det virke ret intenst at skulle sidde overfor eller i nærheden af mig, når vi skal snakke, og derfor kan denne metode være en måde, hvorpå du finder mere tryghed i samtalen. Vi vil stort set ikke kunne møde andre på vores vej. Men skulle det være tilfældet, tager jeg naturligvis altid hensyn, og vil ikke spørge ind til svære emner, skulle nogen passere os.

Gåturen er samtidig en god måde at få rørt sig lidt og samtidig få sluppet nogle endorfiner ud i kroppen. Vi vil gå side om side, og du behøver derfor ikke have øjenkontakt til mig, når vi snakker.

Denne terapiform kan også god for dig, der f.eks. går hjemme på barsel, og dit barn har brug for at sove. Så kan du have barnevognen med på vores gåtur.

Du er mere end velkommen til at kontakte mig på telefon 2244 2220 for at høre mere, hvis du er interesseret i, hvad en walk and talk session kan give dig. Du kan også sende mig en mail på akh@respekta.dk.

Psykoterapi

Har du brug for at få bearbejdet svære oplevelser i dit liv? Eller står du over for noget, som er ved at ændre din tilværelse? Med psykoterapi kan du få hjælp til at håndtere forskellige hændelser.

Læs mere

​Spiseforstyrrelser

Starter ofte som en redningsplanke, man klamrer sig til, når man ikke kan se andre muligheder, og livet føles som et frådende hav. Men på et tidspunkt bliver spiseforstyrrelsen et problem i sig selv og man får brug for hjælp.

Læs mere

Dramaterapi

Er meget udramatisk, idet svære problematikker kan ses på sikker afstand igennem f.eks. et billede, sandplay eller historier. Dramaterapi er især velegnet, hvis man har oplevet traumatiske ting og /eller er meget visuelt orienteret.

Læs mere

​Pårørende

Mange som har været pårørende til psykisk sygdom igennem længere tid, vil selv i perioder have brug for støtte. Især hvis man er (voksent) barn af en person med en psykisk sygdom, kan man have brug for hjælp.

Læs mere

Eksamensangst

Oplever man angst for at gå til eksamen, er det vigtigt at vide, at selv om angst er meget ubehageligt, så er det ikke farligt, og man kan lære at håndtere sin angst med de rette værktøjer. Eksamensangst er ikke ualmindeligt.

Læs mere

Særlig sensitiv

Hvordan lever man med og ikke imod dette fine temperament? Jeg kan give værktøjer, der kan hjælpe dig i forhold til f.eks. arbejde og parforhold. Det skal ikke være en byrde at være sensitiv.

Læs mere

Besværlige følelser

Uanset hvad du føler, om du er ked af det, frustreret, sur eller vred, så er det okay. Men nogle følelser kan være svære at håndtere. De svære og mere besværlige følelser kan jeg hjælpe dig med at komme til bunds i. 

Læs mere

Hvis du har brug for at tale så ringer vi dig gerne op. Hvad end du vil tale om forløb, priser eller noget helt andet er du altid velkommen til at udfylde formularen.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt