nyslider

VI FINDER OS SELV I
MØDET MED ANDRE

Billede_Forside

VI FINDER OS SELV I
MØDET MED ANDRE

VI FINDER OS SELV I
MØDET MED ANDRE

Walk and Talk

Jeg bor ved et dejligt naturskønt område lige ved skoven, hvor man kan se ned til Farum sø. Derfor tilbyder jeg også ‘walk and talk’ sessioner, hvis du gerne vil snakke uden for de normale rammer, jeg ellers kan tilbyde i mit hjem i Værløse.

Ønsker du at benytte dig af denne form for terapi – uanset hvilke emner og følelser, du gerne vil berøre og komme ind på, så vil det være 1,5 times terapi.

For mange kan det virke ret intenst at skulle sidde overfor eller i nærheden af mig, når vi skal snakke, og derfor kan denne metode være en måde, hvorpå du finder mere tryghed i samtalen. Vi vil stort set ikke kunne møde andre på vores vej. Men skulle det være tilfældet, tager jeg naturligvis altid hensyn, og vil ikke spørge ind til svære emner, skulle nogen passere os.

Gåturen er samtidig en god måde at få rørt sig lidt og samtidig få sluppet nogle endorfiner ud i kroppen. Vi vil gå side om side, og du behøver derfor ikke have øjenkontakt til mig, når vi snakker.

Denne terapiform kan også god for dig, der f.eks. går hjemme på barsel, og dit barn har brug for at sove. Så kan du have barnevognen med på vores gåtur.

Du er mere end velkommen til at kontakte mig på telefon 2244 2220 for at høre mere, hvis du er interesseret i, hvad en walk and talk session kan give dig. Du kan også sende mig en mail på akh@respekta.dk.

akh

Home » Walk and talk